Partner Fondkommission

Private Banking

Kapitalförvaltning

Få ditt kapital att växa med Partner Fondkommission – din partner inom professionell kapitalförvaltning.

Partner Fondkommission är din pålitliga partner när det kommer till diskretionär och rådgivande kapitalförvaltning. Oavsett om du är aktivt engagerad i ditt sparande eller föredrar att överlåta ansvaret åt oss, hjälper vi dig och din familj med sparande och förmögenhetsplanering.

Vår förvaltning kännetecknas av att vara kostnadseffektiv och transparent, och vi sätter en hög standard för personlig service. Vi tar hand om våra kunders kapital genom att utvärdera olika investeringsmöjligheter och erbjuda hjälp inom skatter och juridik. Med oss vid din sida kan du vara trygg i vetskapen om att din förmögenhet förvaltas på bästa möjliga sätt.

Vi arbetar aktivt med tillgångsallokering och drar nytta av flexibiliteten som förekommer av att vara en mindre aktör på marknaden. Vi kommunicerar regelbundet bedömningar av strategier och portföljallokering till våra kunder, så att du alltid är medveten om hur ditt kapital utvecklas.

Vi har tillstånd av Finansinspektionen och har kontor både i Stockholm och Göteborg, men oavsett var du befinner dig finns vi alltid nära till hands när du behöver oss. Vi förstår vikten av personliga möten och finns här för att ge dig den bästa möjliga rådgivningen och service.

Låt oss ta hand om din förmögenhet medan du fokuserar på det som är viktigast för dig. Kontakta Partner Fondkommission idag och ta steget mot en tryggare framtid.