Kontakt

Home Karriär

Partner Fondkommission söker medarbetare inom Corporate Finance

Är du en person som eftersöker att utveckla och utvecklas i en dynamisk partnerägd organisation? En ambitiös utåtriktad lagspelare? Vi söker en senior medarbetare med ett brett kontaktnät och minst 5 års erfarenhet av corporate finance-arbete. Du kan ha arbetat på såväl investmentbank, revisionsbyrå eller ett bolags M&A-avdelning, gärna med internationell erfarenhet. Hos oss efterfrågas särskilt din förmåga att etablera egna kundrelationer och genomföra projekt.

Skicka in din jobbansökan till info@partnerfk.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Pågående erbjudande

Vertiseit AB (publ) - Noteras på First North

Vertiseit är ett retail tech-bolag och en helhetsleverantör av digitala lösningar som stärker kundupplevelsen i butik. Bolagets tjänster och produkter möjliggör en sammanhållen kundresa genom att knyta ihop det digitala och fysiska mötet. Vertiseit erbjuder en ledande Software as a Service – (SaaS) plattform, strategi och koncept för digital kommunikation i framtidens retail.

För att främja bolagets utveckling och fortsatta tillväxt har Vertiseit AB (publ) och de Säljande aktieägarna beslutat att genomföra en ägarspridning och notera bolagets aktier.

Teckningsperiod: 6 -17 maj

Prospekt: Klicka här för att ladda ner PDF
 
Teckningsanmälan: Klicka här för att ladda ner PDF
 
Teckningsanmälan: Teckna online med Bank-ID

För mer information om erbjudandet gå till Vertiseits hemsida:  
Läs mer om erbjudandet
close-link