Jobba hos oss

Partner Fondkommission är en ledande finansiell rådgivare verksam på den nordiska marknaden.

Med kontor i Stockholm och Göteborg tillhandahåller vi Corporate Finance-tjänster till snabbväxande små- och medelstora företag samt kapitalförvaltning.

om oss

Vi har utsetts till årets rådgivare 2018, 2021 och 2022 av SvD Börsplus och Affärsvärldens IPO-guide inom segmentet Mikrobolag. Vi söker alltid efter duktiga talanger till Investment Banking och Private Banking teamen och vi söker dig som är initiativtagande med ett starkt driv och ett genuint intresse av aktiemarknaden.

Vad vi erbjuder

Har du ett starkt driv och ett genuint intresse av aktiemarknaden? Till rätt kandidater erbjuder vi dels möjligheten att vara med och utvecklas i en professionell miljö i ett snabbväxande bolag samt dels möjligheten till hög ersättning. Du blir del av ett team med erfarna kollegor där vi tillsammans ansvarar för att leverera mervärde till kunder och investerare.

Spontanansökan

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare för att förstärka teamet. Skicka gärna in en spontanansökan med CV till info@partnerfk.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. För mer information kontakta Torben Oskarsson, torben.oskarsson@partnerfk.se tel: +46 709 392 156.

Vill du veta mer?

Torben Oskarsson

CEO & Partner