Kontakt

Home Karriär

 

Projektledare och analytiker inom ECM och M&A

Partner Fondkommission AB är en ledande svensk fondkommissionär med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi tillhandahåller Corporate Finance-tjänster till snabbväxande mindre och medelstora bolag. Tidigare i år utsågs vi till årets rådgivare 2018 av SvD Börsplus IPO-guide inom segmentet Mikrobolag.

Vi växer och söker nu projektledare samt analytiker som blir del av Corporate Finance teamet där vi bedriver rådgivning inom kapitalmarknadstjänster (ECM) samt förvärv och fusioner (M&A). Vi söker dig som är initiativtagande med ett starkt driv och ett genuint intresse av aktiemarknaden.

Senior projektledare

Rollen innefattar att självständigt leda projekt inom ramen för våra tjänsteerbjudanden. Arbetsuppgifterna består av:

  • Anskaffande av nya kunder/projekt
  • Rådgivning kring finansiering, kapitalstruktur och liknande frågor
  • Placering av erbjudanden hos investerare

Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av att genomföra ECM-transaktioner såsom IPO:s, företrädesemissioner, aktieplaceringar och uppköpserbjudanden och/eller M&A-transaktioner. Du bör ha god erfarenhet av dialoger med såväl större som mindre investerare, där du på ett trovärdigt sätt kan presentera våra erbjudanden. Vidare ser vi att du är en professionell och självständig lagspelare med ambitionen att bli en nyckelspelare på vår tillväxtresa. Placering på vårt kontor i Göteborg eller Stockholm.

Analytiker

Som analytiker kommer du att vara en del av transaktionsteamet och delta i samtliga delar av transaktionerna. Det dagliga arbetet består av att:

  • Utföra företagsanalyser, bolagsvärderingar och modelleringar
  • Upprätta dokument såsom prospekt och informationsmemorandum
  • Upprätta presentationsmaterial och delta vid presentationer

Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet från arbete på investmentbank, revisionsbyrå, strategikonsult eller liknande. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Vidare bör du vara resultatorienterad med en vilja att utvecklas hos oss. Viktiga personliga egenskaper är noggrannhet, flexibilitet och god förmåga att arbeta i grupp. Placering på vårt kontor i Göteborg eller Stockholm.

Vad vi erbjuder

Har du ett starkt driv och ett genuint intresse av aktiemarknaden? Till rätt kandidater erbjuder vi dels möjligheten att vara med och utvecklas i en professionell miljö i ett snabbväxande bolag samt dels möjligheten till hög ersättning. Du blir del av ett team med erfarna kollegor där vi tillsammans ansvarar för att leverera mervärde till kunder och investerare.

Ansökan

Skicka in din ansökan och CV till info@partnerfk.se. Intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. För mer information om tjänsterna kontakta Torben Oskarsson, torben.oskarsson@partnerfk.se tel: 0709-39 21 56.