Karriär

Partner Fondkommission är en ledande finansiell rådgivare verksam på den nordiska marknaden.

Vi växer och söker nu efter drivna och ambitiösa juniora medarbetare på olika nivåer att ansluta till Corporate Finance-teamet med placeringsort i Stockholm eller Göteborg. Just nu eftersöker vi Corporate Finance Analysts. Rätt kandidat blir en del av teamet med erfarna Investment Bankers där vi tillsammans ansvarar för att leverera mervärde till kunder och investerare. Vi erbjuder en inkluderande kultur och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre.

Corporate Finance Analyst

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll som Corporate Finance Analyst kommer du få ett stort ansvar och arbeta med spännande projekt relaterade till företagstransaktioner i ett framgångsrikt team. Arbetsuppgifterna inkluderar:

 • Analys av företag verksamma inom olika branscher
 • Genomföra företagsvärderingar såsom DCF- och multipelvärderingar
 • Finansiell modellering
 • Informationsinsamling och förberedelse av olika typer av pitchmaterial
 • Stöd vid genomförande av transaktioner: förberedelse av presentationsmaterial till investerare och stöd i dialoger med uppdragsgivare, motparter och andra rådgivare, support vid transaktionsstrukturering och due diligence
 • Interagera med projektmedlemmar och seniora Partners på daglig basis
 • Möjlighet till nära kundkontakt i tidigt skede

 

Önskad profil

 • 1-3 års erfarenhet från investment banking boutique, investmentbank, private equity, investmentbolag alternativt Management Consulting (Big four eller liknande) är mycket meriterande
 • Genuint intresse för aktier och den finansiella marknaden med en god analytisk förmåga, stor drivkraft och utmärkande sinne för detaljer och noggrannhet
 • Utpräglad lagspelare med god social förmåga som kan leverera högkvalitativa resultat under tighta deadlines
 • Möjlighet att hantera ökad arbetsbelastning i projektintensiva transaktioner vid behov
 • Utmärkt muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga (svenska och engelska)
 • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office med fokus på Excel och Powerpoint
 • Relevant akademisk examen med goda studieresultat

 

Ansökan

Din ansökan bör inkludera CV, personligt brev och betyg från universitet eller högskola och skickas till info@partnerfk.se. Ansökningsperioden är öppen fram till och med den 29 februari 2024. Intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsterna kontakta Torben Oskarsson på +46 709 392 156 eller torben.oskarsson@partnerfk.se. För mer information om Partner Fondkommission, vänligen läs mer på partnerfk.com. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om Partner Fondkommission

Partner Fondkommission är en ledande Investment Banking Boutique som grundades 2007 och bistår små och medelstora företag med såväl kapitalmarknadstransaktioner som M&A. Vi har målsättningen att över tid bli marknadsledande inom ECM och M&A för mindre och medelstora bolag i Sverige. Vi är generalister och fokuserar därmed inte på någon specifik sektor, men bistår både entreprenörsägda och riskkapitalägda bolag. Partner Fondkommission är baserad både i Stockholm och Göteborg med ett team på 14 med lång och bred erfarenhet från den finansiella sektorn.

Vi har utsetts till årets rådgivare 2018, 2021 och 2022 av SvD Börsplus och Affärsvärldens IPO-guide inom segmentet Mikrobolag. Vi söker alltid efter duktiga talanger till Investment Banking och Private Banking teamen och vi söker dig som är initiativtagande med ett starkt driv och ett genuint intresse av aktiemarknaden.

Spontanansökan

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare för att förstärka teamet. Skicka gärna in en spontanansökan med CV till info@partnerfk.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. För mer information kontakta Torben Oskarsson, torben.oskarsson@partnerfk.se tel: +46 709 392 156.

Vill du veta mer?

Torben Oskarsson

CEO & Partner